Fietsreizen   Wandelreizen   Lac de Veronne   Paard   Homepage


 

France Individuelle biedt fietstochten en wandeltochten met overnachtingen in sfeervolle hotels of chambres d'hotes. Terwijl u fietst of wandelt door een mooie Franse streek is het bagagevervoer geregeld.
Of gaan uw gedachten uit naar rustiek kamperen aan een heerlijk Frans meertje?
Kom dan naar het Lac de Veronne. Een rustige camping, met een voortreffelijk zwemmeertje, pony's en paarden, en ook hier hebben we goede fiets- en wandelroutes uitgezet.
En we hebben een paar fijne vakantiehuizen, om te genieten van het Franse leven in herfstvakantie, kerst of voorjaar, en natuurlijk in hartje zomer.
Of zoek je een bijzondere paardrij-vakantie? Ga dan snel naar de pagina over Clever Horsemanship.Voor onze fiets- en wandeltochten geldt: de beste en meest sfeervolle hotels zijn voor u geselecteerd. Dankzij de Nederlandstalige routebeschrijving en ingetekende kaarten, die we hebben gemaakt in nauwe samenwerking met de bewoners van de streek, haalt u meer uit uw actieve vakantie. Overdag geniet u van het Franse landschap en 's avonds smult u van Franse streekspecialiteiten.
Aan het Lac de Veronne kunt u kamperen met eigen tent of caravan of een accommodatie huren: van luxe vakantiewoning tot sportieve tent.
 
France Individuelle heeft als Nederlandse reisorganisatie ruim 40 jaar ervaring met actieve vakanties in Frankrijk. Geniet van het aanbod, uw vakantie begint hier!
 

We zijn druk bezig met het uitwerken van nieuwe vakantie-plannen.

Hou de website dus in de gaten!

En wacht niet te lang met boeken want sommige bestemmingen zijn snel vol, omdat we niet met grote ketens en bedrijven werken!


France Individuelle
Danzigerkade 9-L
1013 AP Amsterdam

info@france-individuelle.com

 tel. 00 33 6 34 59 62 05
(NL sprekend)