Fietsreizen   Wandelreizen   Lac de Veronne   Paardrijden   Homepage


Actief, met een vleugje nostalgie

France Individuelle is de Nederlandse reisorganisatie voor actieve n ontspannen vakanties in Frankrijk.
De start was ruim 35 jaar geleden. Toen het nog vrij ongebruikelijk was om te fiets, te voet of te paard door Frankrijk te trekken. En vooral om aan het eind van zo'n dag de benen uit te strekken in een comfortabel hotel. Nederlanders wilden wel, maar de Fransen keken er verbaasd van op als je met je bezwete fietspakje binnenzeilde.
France Individuelle legde de contacten, reserveerde sfeervolle en bijzondere onderkomens, zette mooie routes uit. Er kwamen fietsbussen, een camping en huisjes om te huren.
Inmiddels kennen we Frankrijk als geen ander, en is er een waardevol netwerk opgebouwd. Met betrouwbare contactpersonen ter plaatse, met goede controleurs, met enthousiaste medewerkers. En een uitgebreide groep Nederlanders die graag gebruik maakt van de door France Individuelle samengestelde arrangementen.

Via de website kunt desgewenst direct uw vakantie boeken d.m.v. het reseveringsformulier dat u bij elke tocht vindt. Maar u kunt ook even een e-mail sturen aan info@france-individuelle.com. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord.

Hebt u vragen of wilt u een aangepast arrangement, schrijf of bel ons:
info@france-individuelle.com -  tel. 020 - 688 00 66 en b.g.g. 00 33 6 345 9 62 05 (Nederlands gesproken).

Wilt u als eerste geinformeerd worden over nieuwe activiteiten die we ontwikkelen, stuur ook dan even een e-mail.

Hebt u een reis uitgekozen en het boekingsformulier verstuurd, dan ontvangt u
binnen 24 uur een e-mail met prijsopgave en overzicht van uw boeking.
Mocht daaruit blijken dat sommige gegevens niet juist of onvolledig zijn, dan kunt u deze nog verbeteren. Indien de aanvraag goed is, wordt uw reis gereserveerd.

Attentie: ontvangt u binnen 24 uur gn antwoord van ons, stuur dan s.v.p. een e-mail of bel, want dan hebben wij het boekingsformulier niet (goed) ontvangen. Hebt u aanvullende vragen of wensen, ook die kunt u ons per e-mail kenbaar maken.

adres
France Individuelle
Danzigerkade 9-L
1013 AP A'dam


E-mail:
info@france-individuelle.com

tel. 020 - 688 00 66
b.g.g.
tel. 00 33 6 345 9 62 05 (NL-gesproken)