Introductie van deze reis   Dag tot dag   Prijzen   Belangrijke informatie

De reservering van uw vakantie met France Individuelle
U heeft met zorg een reis uitgekozen, en wilt deze nu gaan boeken.
Door op de onderstaande knop 'Reserveer' te klikken, komt u bij het reserverings- formulier. Zodra u het formulier volledig hebt ingevuld en verstuurd via uw computer, gaan wij voor u aan de slag. 

(U mag het invullen van het reserveringsfomulier ook gerust eerst een keer testen, voordat u echt boekt; tik dan achter uw naam: test. Elk formulier wordt door een France Individuelle medewerker eerst gelezen en beantwoord, het is niet zo dat u een niet te stoppen boekings- of betaalproces in werking stelt.)
 
Na de boeking vragen wij de beschikbaarheid aan bij de hotels c.q. onze vertegenwoordiger ter plaatse. Zodra zij hun akkoord geven, krijgt u van ons een bevestiging en faktuur van uw reservering.
Mocht de reservering niet worden geaccepteerd, bijvoorbeeld omdat een accommodatie is volgeboekt, dan ontvangt u hierover zo spoedig mogelijk bericht, in elk geval binnen 7 werkdagen. In principe nemen we via uw emailadres contact met u op. Wilt u telefonisch of schriftelijk worden geinformeerd, dan kunt dat vermelden in het aparte tekstblokje aan het eind van het reserveringsformulier. Let wel: bij een boeking die uitsluitend via onze website en e-mail verloopt berekenen we u geen 15 euro reserveringskosten.

Betaling
Alle prijzen op de website zijn in euro's en gelden per reis en persoon, tenzij anders vermeld.
Na ontvangst van de bevestiging van uw reservering, sturen wij u een faktuur. U dient 10% van de reissom, met een minimum van 50 euro per persoon vooraf te betalen. Het resterende bedrag dient u uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen. Zodra de gehele reissom is voldaan, ontvangt u de benodigde reisinformatie: de routebeschrijving naar Frankrijk, en de adressen van de hotels. De gedetailleerde wandelroutes ontvangt u ter plaatse. Mocht u deze voor vertrek willen ontvangen, dan kunt u dat vermelden in het aparte tekstblokje aan het eind van het reserverinsgsformulier. De ter plaatse uitgereikte beschrijving blijft de meest actuele.

Op pad met France Individuelle
Wij stellen het op prijs dat u een vakantiereis van France Individuelle wilt boeken.
Uw reservering zullen wij accuraat en zorgvuldig regelen.

Privacy-bescherming
Als u gebruik maakt van ons online boekingssysteem, worden uw persoonlijke gegevens volledig beschermd en niet voor reclame-doeleinden gebruikt. U kunt dus volledig vertrouwen op de bescherming van uw privacy.
.