Fietsreizen   Wandelreizen   Lac de Veronne   Paardrijden   Homepage
 
Provence - Calanques - Middellandse Zee
vanuit Sainte Baume naar de Calanques aan de Middellandse Zee
 

Deze schitterende en indrukwekkende wandeltochten zijn mogelijk van 1 maart t/m 31 december, behalve van juni tot september i.v.m. brandprefentie in dit gebied.
De Nederlandse route-beschrijving gidst u over het imposante en oeroude kalkmassief van Ste. Baume ten noord-oosten van Marseille door ongerepte natuur, naar het pelgrimsoord Grotte de Madeleine, en naar Pic de Bertagne. Op dag 4 gaat u met eigen auto of openbaar vervoer naar het zwoele Cassis met zijn unieke Mediterrane 'fjorden'kust langs die azuurblauwe Middellandse Zee. Wie wil kan met een bootje mee om de Calanques vanaf het water te bewonderen. Maar avontuurlijker is het om de prachtige voettochten te ondernemen over en op de Calanques, begeleidt door het zingen van krekels (cigales) onder een Mediterrane zon en met onvergetelijke vergezichten.tot Marseille, de Ventoux en het voorgebergte van de Alpen

Dit 7-daagse bijzondere arrangement: vanaf 705 euro per persoon. Overnachting in 3-sterren hotel in Plan d'Aups en naar keuze in 2-of 3-sterrenhotel in Cassis. Voor meer informatie, klik hieronder.
 

Deze reis van dag tot dag  Prijzen & Kenmerken  Belangrijk  Reserveren