Fietsreizen   Wandelreizen   Lac de Veronne   Paardrijden   Homepage

Vakantiehuis Mouly Atelier
aan het Lac de Veronne
 

Mouly Atelier is heel bijzonder. Onder pergola's, met een buitenkeuken, een woonkamer met open haard, twee slaap'cabanes' en een eigen douche- en toiletgebouwtje.
Het is een combinatie van wonen en luxe kamperen. Geschikt voor liefhebbers van bijzondere vakantie-stekjes.

 

De buitenkeuken (links achter op de foto) onder een afdak en onder de pergola's is volledig maar eenvoudig ingericht: 4-pits kooktoestel, koelkast, oventje, koffie-machine. Ook is er een wasmachine. Rechts voor is de toegangsdeur naar de woonkamer en één van de slaapkamers. Achter de buitenkeuken ligt ook een slaapkamer.

Op beide foto's hierboven zijn de brede deuren naar de woonkamer met open haard te zien. Deze foto's zijn genomen vanuit de buitenkeuken.

Hierboven zie je hoe prachtig vrij het atelier ligt. De foto is genomen vanuit de richting van het badhuisje met douche en toilet, om een idee te geven van de afstand.

Dit houten gebouwtje is het badhuisje, op een paar pas afstand van het Atelier. Hier bevinden zich de douche en toilet die alleen gebruikt worden door de huurders van het Atelier.

 

Hier is een deel van de woonkamer te zien.
De openhaard bevindt zich in de hoek. Ervoor een eenvoudig, rustiek zitje. Meer naar rechts is een eettafel. Nog meer naar rechts is de toegang tot één van de twee slaap'cabanes', waar twee of desgewenst drie los van elkaar staande bedden geplaats kunnen worden.

In de slaapcabane achter de keuken staat een 2-persoonsbed.

Mouly Atelier
max. 6 personen

klik hier om terug te gaan naar overzicht van de huisjes aan het Lac de Veronne

of ga via de reserveerknop naar het boekingsformulier