Aankomst in het historische Vannes, met zijn  15de eeuwse vakwerk-huizen, de kathedraal, en de vestingsmuren met imposante poorten en torens. Vanuit Vannes vaart u naar de eilandjes en maakt u mooie wandelingen. Op dag 4 en 5 verblijft u op het eiland Arz. Die 2 x zijn de diners inbegrepen. In Vannes kiest u zelf de restaurantjes.

 

 

 

Tegenover Vannes ligt schiereiland Séné waar de oestercultuur de belangrijkste bron van inkomsten is. De bus brengt u er heen. U loopt naar het biologische reservaat ‘Falguerec’, en het leuke haventje Port-Anna. Vanaf ‘La pointe de Mousterian’ een prachtig uitzicht.
Met de boot terug naar Vannes.
De transfers zijn bij de prijs inbegrepen.

Met de bus naar Arradon voor een prachtige wandeling naar Port Blanc.
Bij eb loopt u via de drooggevallen zee. Bij vloed gaat de route over een speciaal aangelegd wandelpad. Dan met de boot via Ile-aux-Moins terug naar het hotel in Vannes.

 

Pak uw bagage in, want vandaag gaat u naar Ile d'Arz. De taxi brengt u naar de boot. Op Ile d'Arz eerst naar het hotel, en dan een fraaie rond-wandeling via het kustpad. Diner inbegrepen.

 

Per boot naar Ile-aux-Moins,  bekend om zijn zachte klimaat en prachtige flora. De bossen hebben er romantische namen zoals "het bos der liefde", "het bos van het verlangen", en "het bos der zuchten"
Het eiland (7 x 5 km) is het voor-naamste in de Golf van Morbihan. Terug met de boot naar het hotel op Ile d'Arz. Diner inbegrepen.

 

Eerst met de boot terug naar Port Blanc en vandaar een wandeling door het Marais de Pen en Toul: oude zoutpannen die nu een schitterende verblijfplaats zijn voor vele vogelsoorten. Ook komt u bij Ile de Berder, dat u bij eb kunt bezoeken.
Hotel in Vannes.

 

Na het ontbijt neemt u afscheid van de Golf van Morbihan en van het sfeervolle en bezienswaardige Vannes.
 
Introductie van deze reis   Prijzen  Belangrijke Informatie  Reserveren