Fietsreizen   Wandelreizen   Lac de Veronne   Paardrijden   Homepage

Wat vertelt de pony mij?
c
ursus in voor- en najaar
aan het Lac de Veronne : v.a. 375,-
voor gevorderde ruiters vanaf 14 jaar

speciaal in de meivakantie en in de herfstvakantie
3 x 4,5 uur per dag     

 

De cursus "Wat vertelt de pony mij" is voor gemotiveerde, gevorderde ruiters vanaf 14 jaar, die graag intensief willen optrekken met een paard of pony, en veel willen leren over het gedrag van de pony en over je eigen gedrag. Wat is de invloed van je lichaamsbewegingen, van je ademhaling? Hoe kan je het paard mee laten lopen en laten bewegen zonder aan hem te komen? We maken bovendien mooie buitenritten, met zadel, zonder bit.
Deze cursus wordt alleen in voorjaar en najaar gegeven.

Cursusdata in 2016 zijn:
maandag 25 april tot vrijdag 29 april
maandag 2 mei tot vrijdag 6 mei
maandag 17 oktober tot vrijdag 21 oktober
maandag 24 oktober tot vrijdag 28 oktober
Transavia vliegt op deze data vanuit Amsterdam naar Bergerac. Je wordt opgehaald en de cursus begint op dinsdagochtend en eindigt op donderdagmiddag. Je hoeft niet voor je ontbijt, lunch en avondeten te zorgen, dat doen wij. Je krijgt een kamer op indeling, dus je deelt een slaapkamer met een cursus-genootje. Je kunt ook als je samen met een vriendin of vriend komt een sta-caravan huren (meerprijs).
De cursus gaat door bij minimaal 2 deelnemers.
6 deelnemers is het maximum.
We besteden aandacht aan connectie-oefeningen, we werken veel op de grond in vrijheid, we doen grondwerk in de roundpen en in de bak, en we maken buitenritten.
Kom je met je ouders of met een groepje, dan kan je een eigen accommodatie huren. Je mag ook voor je eigen eten en drinken zorgen. Prijs op aanvraag.

Heb je vragen? Schrijf een mailtje naar: margot.boetes@france-individuelle.com en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.