Fietsreizen   Wandelreizen   Lac de Veronne   Paardrijden   Homepage

 

de pony-club aan het Lac de Veronne : voor 145,-
voor de beginnende en gevorderde ruiter van 6 tot 16 jaar

in elke schoolvakantie, van maandag t/m vrijdag
1 uur per dag x 5 dagen
op zondagmiddag starten we met een kennismaking          

 
Ponyclub: 145 euro per week (5 x 1 uur)
 

Wil je het liefst pony- en paardrijden in je vakantie? En spelen met andere Nederlandse kinderen die pony's net zo leuk vinden? Kom naar Lac de Veronne. Je krijgt les en maakt buitenritjes, in Franrkijk, met Nederlandse instructrices. Terwijl je ouders genieten op het strandje bij het meer,  een wandeling maken in de prachtige omgeving, bij de tent rondscharrelen, of in Monpazier een terrasje pakken, maak jij plezier op de ponyclub! Je wordt ingedeeld op niveau: beginner (nog nooit gereden), half-gevorderd (les op een manege in Nederland), gevorderd (beheersing van alle gangen en al een paar jaar rij-ervaring).
De kudde bestaat uit 10 pony's en paarden: kleine pony's (Shetlander), middelgrote pony's (Welsh) en een paar echte paarden.


 

Geef bij reservering op hoe oud je bent, of je al ponyles hebt  (gehad), en wat je lengte en gewicht is. Per groepje maximaal 6 kinderen. Elke dat een uur les: op de grond èn in het zadel. In de bak èn buiten over bospaadjes (en natuurlijk over de camping).

 

 

Uitrusting
Heb je zelf (al) een cap, neem die dan mee. Heb je er (nog) geen, dan kun je een goed passende van ons lenen. Neem laarzen of stevige dichte schoenen mee en gemakkelijke kleding waarin je soepel kunt bewegen.

 

 

Jonger dan 7 jaar? Doe mee aan de snuffelclub!

Twee keer per week, een half uur, is er de snuffelclub! Voor kinderen die jonger zijn dan 7, en die veel van pony's houden. Borstelen, aaien, even in het zadel zitten, een kunstje en spelletje doen. Naast en op de pony. Je betaalt ter plekke. 15,- per half uur.
 

 
 

Reserveren? Vragen?

Wil je meedoen aan één of meer onderdelen uit ons programma, of heb je vragen:  Stuur vrijblijvend een mailtje naar: margot.boetes@france-individuelle.com.